Page content

PROSTAATKANKER – VERHALEN UIT DE PRAKTIJK

PROSTAATKANKER – VERHALEN UIT DE PRAKTIJK

Hij kwam mijn praktijk binnen met prostaatkanker, in een ver gevorderd stadium. Er waren zelfs al uitzaaiingen in de lever geconstateerd. Enkele maanden eerder had hij zich – op aanraden van een oncoloog van het AVL – laten opereren. Daarbij waren de lymfeklieren uit zijn linker- en rechterlies verwijderd.

Maar de tumor bleek inoperabel. De lymfeklieren waren dus onnodig verwijderd 🙁

SCEPTISCH

Mark kwam bij me via een doorverwijzing van een trainer van Wim Hof, beter bekend als ‘The Iceman’. Mark was een echte journalist en een scepticus in hart en nieren. En toch werd het Mark na een aantal Helende Reizen duidelijk, dat zijn kanker te maken had met onverwerkte pijn uit zijn verleden.

BALANS

Tijdens een van de Helende Reizen heeft Mark de door hem zelf gekozen breuk met zijn zoontje geheeld en dat gaf een diepe rust. Ook heeft hij het contact met zijn zoontje hersteld en dat bleek eveneens een verademing. Bovendien moest Mark veel onderdrukte woede uiten. Na een aantal sessies moest ook Mark toegeven dat de Helende Reizen zijn geestelijk welbevinden duidelijk hadden verbeterd. Want hoewel de PSA-waarden niet waren verminderd, was Mark meer in balans dan toen hij voor de eerste keer hij bij me kwam.

MORAAL

De moraal van dit verhaal? Zelfs bij een uitzichtloze of ongeneeslijke ziekte hebben de Helende Reizen in mijn praktijk een heilzaam en ondersteunend effect.

WIL JE MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? Geef je dan NU op voor het GRATIS telefoongesprek van 20-30 minuten. Bel hiervoor met 0522-26 12 85 of mail naar info@ontdekjekracht.nl met je adresgegevens en vermeld daarbij in elk geval je telefoonnummer. Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk. Tot gauw!     

 

Comment Section

0 reacties op “PROSTAATKANKER – VERHALEN UIT DE PRAKTIJK

Plaats een reactie


*