Overwin Angst, Depressie En Burn Out

                                                                          Leer hoe je ZORGELOOS kunt leven!

Adhd en add

ADD betekent: Attention Deficit Disorder, ofwel aandachtstekort, dus concentratieproblemen. ADD is eigenlijk ADHD zonder hyperactiviteit, zeg maar de "passieve" variant van ADHD.Aandachtstekort wil overigens niet zeggen dat deze mensen te weinig aandacht krijgen van hun omgeving, al kan dat natuurlijk wel degelijk het geval zijn. Aandachtstekort wil zeggen dat ADHD- en ADD-ers last hebben van concentratieproblemen. Ze hebben een gebrekkig concentratievermogen. Hun aandacht verspringt voortdurend, van vergeetachtigheid en verstrooidheid tot overconcentratie.

ADHD wordt gekenmerkt door:

• Aandachtstekort , dus concentratieproblemen

• Hyperactiviteit, dat wil zeggen overdreven bewegingsdrang

• Impulsiviteit, dat is ondoordacht handelen

Wat zijn de mogelijke oorzaken van ADHD en ADD?

• Hersenbeschadiging en/of stoornissen in de prikkelgeleiding

• Familiaire factoren

• Overmatig drugsgebruik, zoals alcohol en tabak, tijdens zwangerschap door moeder

• Voedingsproblemen, bijvoorbeeld door junkfood, suikerverslaving of ondervoeding

• Zuurstofgebrek tijdens de geboorte


Diagnose

De diagnose dient bij voorkeur door een arts of psychiater gesteld te worden. Omdat ADHD en ADD uiteenlopende psychische en fysieke oorzaken kunnen hebben, is een professionele diagnose gewenst.

Het is belangrijk om niet zelf, op eigen houtje, de diagnose te stellen.

ADHD, ADD en de Helende Reis

Een van de krachtigste therapieën in het oplossen van ADHD en ADD is de Helende Reis. De Helende Reis van Brandon Bays ontsluiert de onderliggende oorzaken en kan de onrust, angst, agressie, hyperactiviteit, impulsiviteit en concentratieproblemen sterk verminderen.

Het is zelfs mogelijk om deze symptomen geheel of grotendeels kwijt te raken door middel van de Helende Reis. Er zijn dan wel meerdere Helende Reizen voor nodig.


Achtergronden van ADHD en ADD

Door mijn werk als Journeytherapeut heb ik geleerd, dat symptomen voortkomen uit een onderliggende verstoring. Symptomen zijn dus eerder gevolgen dan oorzaken.

Wanneer iemand deze symptomen heeft, is er daarom meestal ook iets anders aan de hand. Er zijn onverwerkte emoties, die dit kenmerkende patroon teweegbrengen.

Met behulp van de Helende Reis - eventueel voorafgegaan en/of gevolgd door paranormale therapie en/of homeopathie - is het in mijn praktijk mogelijk om dit patroon te doorbreken c.q. te ondermijnen. Door de emotionele en/of mentale blokkades, die in het verleden tot deze symptomen geleid hebben, op te lossen, kunnen deze klachten op den duur sterk verminderen.

Voor een totale genezing zijn zoals gezegd meerdere Helende Reizen nodig. Hoeveel Helende Reizen er nodig zijn voor een volledige genezing, is persoonsgebonden en afhankelijk van vele factoren.

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.