arrow_drop_up arrow_drop_down

Wie is Roeland?

Mijn drijfveer is pure passie. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het bereiken van Innerlijke Vrijheid. Ik spring elke dag enthousiast uit mijn bed om dit prachtige werk weer te mogen doen☺


Om fit en helder te blijven doe ik regelmatig aan yoga en cardiofitness. Daarnaast wandel ik dagelijks minimaal 1½ uur. Dankzij gezonde voeding, ijskoude wisseldouches, intermitterend vasten* en De Helende Reis werkt mijn immuunsysteem optimaal.


Muziek was altijd mijn grote hobby (gitaar en later ook zang). Door mijn drukke praktijkwerkzaamheden kom ik daar helaas niet meer aan toe. Wel schrijf ik nog geregeld gedichten. Er verschenen meerdere gedichtenbundels van mijn hand. 


Sinds 1995 heb ik een fulltime praktijk in Meppel. Graag nodig ik je uit om kennis te maken met de Praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Supervisie. Ik heb een unieke methode ontwikkeld, die topresultaten garandeert.


*Dit betekent dat ik alleen eet tussen 12:00 uur en 20:00 uur, en gedurende de overblijvende 16 uur vast. Dat heeft vele gezondheidsvoordelen :-)

Lees meer over 3G-methode

Ik ben de schrijver van 2 boeken:

De Essentie Van Spiritualiteit (2003)

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de vanzelfsprekende vragen die de mysteries van het leven in ons oproepen

MAAK JE DROMEN WAAR (2009)

Veel mensen lukt het niet hun dromen waar te maken.

Met de 3G-methode lukt jou dit wel!

Holistische Therapie:

Het Griekse holos betekent geheel. Daarom staan in mijn praktijk algehele genezing en bevrijding centraal. Vanwege het krachtige en veelal blijvende genezingseffect werk ik veel met de bijzondere geneesmethode van Brandon Bays, de Helende Reis (The Journey). 

Ik ben gespecialiseerd in rouw en rouwverwerking. Wil je meer weten of zelf een sessie ervaren? Bel dan geheel vrijblijvend 0522-261285, voor info of het maken van een afspraak.

Helende Reis

De Helende Reis is een snelle, doeltreffende manier om chronische ziekten en innerlijke conflicten op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: depressiviteit, burn out, stemmingswisselingen, concentratiestoornissen, angsten, relationele problemen, hoofdpijn, buikpijn en rugklachten. Het is een methode om in een kort en intensief therapeutisch proces direct naar de kern van je probleem te gaan en daar een verbetering of blijvende genezing te bewerkstelligen. Dit proces is ontwikkeld door Brandon Bays, die zichzelf in 1992 heeft genezen van een levensbedreigende ziekte. De Helende Reis is het meest krachtige en effectieve genezingssysteem dat ik ken. Deze bijzondere therapie pakt de onderliggende oorzaken aan van een ziekte of klacht en brengt een diepgaande en veelal blijvende genezing teweeg.

Opleiding bij Brandon Bays

De opleiding heb ik gevolgd bij Brandon Bays in Engeland. Door deze opleiding en de bijbehorende sessies die ik heb ondergaan, is er in mijzelf en in mijn leven veel veranderd. Ik voel me bevrijd, open en vol vertrouwen. Lichamelijke pijnklachten en mentale of emotionele belemmeringen heb ik niet meer.

Daarom vormt in mijn Praktijk de Helende Reis meestal de hoofdtherapie om blokkades en weerstanden grondig en meestal blijvend op te lossen. Ook ben ik al meer dan tweeëntwintig jaar werkzaam als paranormaal genezer en klassiek homeopaat. Mijn opleiding aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde (NAN) heb ik in 1986 afgerond met een diploma. Ik ben lid van de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP).

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.

3G-methode maakt wensen waarheid

Ook coach ik steeds meer mensen met de 3G-methode, die behalve de creatiekracht van je gedachten ook de kracht van je gevoelens en je gedragingen omvat. De 3G-methode is uiterst krachtig en berust op een jarenlange praktijkervaring. De 3G-methode is tegelijkertijd geschikt als creatiemethode en therapeutische interventie.

Door het coachen van duizenden mensen werd me duidelijk, dat het merendeel van hen helaas nooit hun diepste dromen zal realiseren. Met de innovatieve 3G-methode lukt jou dit wel! Hiermee kun je op eenvoudige wijze, stap voor stap, je hoogste doelen bereiken. Optimaal en inzichtelijk, zonder ingewikkelde theorieën! Je ontdekt wat je werkelijk wilt en hoe je de weerstanden en belemmeringen op je ontwikkelingsweg kunt oplossen! 


NIEUWSTE BOEK over 3G-methode:

Om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te bereiken, heb ik de achtergronden, resultaten en toepassingen van de 3G-methode bijeengebracht in mijn tweede, nieuwste boek ‘MAAK JE DROMEN WAAR’. Dit handzame boek kun je gemakkelijk lezen en gebruiken om het geluk en succes in je leven te vergroten. Je zult niet alleen ontdekken wat deze bijzondere creatiemethode voor je persoonlijke ontwikkeling inhoudt, maar ook praktijkvoorbeelden en heldere wetenschappelijke bewijzen tegenkomen. De internationale uitgave van ‘MAAK JE DROMEN WAAR’ werd op 14 april 2009 daadwerkelijk gerealiseerd in 5 landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitzerland (‘Mach deine Träume wahr’) en is onder meer te bestellen via Bol.com, Amazon.de en Verlag Via Nova.

DoDo Award en KvK

Het is wellicht interessant dat we voor ons project rondom het boek MAAK JE DROMEN WAAR (Mach Deine Träume Wahr) en de 3G-methode de DoDo Award hebben gewonnen, dat is een prijs ter waarde van €5.000.


DoDo (Digitale Ontwikkeling Drentse Ondernemers) werkt nauw samen met de Kamer van Koophandel, en bevordert de innovatie van MKB-bedrijven met 0-250 werknemers.


De DoDo Award werd op 1 december 2008 uitgereikt in het Hanze Institute of Technology te Assen.