Overwin Angst, Depressie En Burn Out

                                                                          Leer hoe je ZORGELOOS kunt leven!

Het verhaal van Hilde

Jarenlang had ik regelmatig migraine. Ik was dan minimaal een dag uitgeschakeld en moest daarna ook vaak nog een dag bijkomen. De migraine kwam altijd vanuit mijn nek en ik dacht dat het kwam door stress. Ik had niet door dat het veel dieper zat. Hier kwam ik achter tijdens de helende reizen bij Roeland. Ik kwam er achter dat ik nog veel blokkades had, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Doordat ik deze blokkades niet had opgeruimd kwam de migraine telkens terug. 


Tijdens de eerste behandeling bij Roeland voelde ik alsof mijn nek uit elkaar sprong, zoveel spanningen had ik opgebouwd. Maar daarna ging het elke behandeling beter en langzaam verdween mijn migraine. 

We zijn nu 5 maanden verder en ik heb gewoon geen migraine meer gehad, sterker nog, ik voel geen enkele spanning meer in mijn nek of hoofd. Wat een heerlijk gevoel! Ik ben Roeland enorm dankbaar.

Hilde uit Meppel

Lees hieronder de ervaringen van enkele andere cliënten:

nullRoeland is een hele goede therapeut.

Hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Toen ik bij hem kwam had ik last van burn-outklachten en doordat ik daar al een behoorlijke tijd (ongeveer twee jaar) mee rondliep, begon ik existentiële angstklachten en depressies te krijgen. Wat ook een rol speelde was dat mijn vader een paar maanden daarvoor plotseling was overleden. Het voelde alsof mijn vader een deel van mij was en door zijn overlijden leek het alsof er een stuk van mij was afgebroken. Ik begreep niets meer van de wereld en van het leven.


Ik was bij Roeland uitgekomen, omdat ik een cursus van de Helende reis van Brandon Bays had gedaan. Dit had zodanig iets in mij losgemaakt, dat ik niet meer zonder therapeutische begeleiding verder kon. Ik heb Roeland in een soort paniek opgebeld zonder te weten of hij mij echt kon helpen. Aan de telefoon heeft hij mij toen direct al enorm goed geholpen. Hij gaf aan dat het belangrijkste was te gaan accepteren wat ik nu voelde en dacht. Het lukt bijzonder genoeg direct om dit toe te passen, binnen een uur raakte ik weer ontspannen. Roeland was hierover ook verbaasd, maar daarna zou het nog een aantal maanden duren voordat ik grote herstelstappen ging maken. Dit omdat ik de lessen die ik bij Roeland leerde zelf stap voor stap ben gaan integreren.


Het vergde veel moed dit pad te belopen en erin te vertrouwen dat dit pad het juiste was. Maar omdat ik steeds kleine vooruitgang boekte - het werd steeds stiller in mijn hoofd en mijn liefde voor mezelf en het leven begon te groeien - kon ik doorgaan. En Roeland heeft me op dit pad van moed en vertrouwen enorm goed geholpen. Hij liet steeds zijn licht schijnen als het bij mij weer donkerder werd en daardoor kon ik zeer waarschijnlijk relatief snel vooruitgang boeken. Ik voel me nu vaak licht en prima en vredig. Minder conflict in mezelf. Mijn veerkracht is ook enorm vooruitgegaan, mijn burn-outklachten zijn veel minder geworden en ik verwacht dat ze over enige tijd gaan oplossen.


Daarnaast heeft Roeland heeft een programma gemaakt waarin al zijn kennis en ervaring zijn vervat. Toen ik het een paar weken geleden doorliep zag ik al zijn lessen terugkomen. Ik kan het eigenlijk iedereen - ook mensen zonder heftige angst/depressie/burnout/rouw - aanraden omdat de lessen zo universeel, diepgaand en van belang zijn voor een gezond en gelukkig leven. En voor diepgaandere begeleiding kun je er dan voor kiezen het uitgebreidere programma te volgen of op consult bij Roeland te gaan.


Succes en veel liefs,

Helena


Lieve Roeland,

Wat heb ik veel bij én met je meegemaakt; rust, vertrouwen, inspiratie, hoop en geluk. Het was een waardevolle tijd, vooral in het begin voelde ik een bijna magische volledige rust en bescherming. Heel bijzonder om dit mee te maken.

Ik vroeg me later vaker af hoe lang dit zou duren. En tot voor kort geleden voelde ik dat het voor mij genoeg was, zoals het eerder ging. Ook wist ik dat we elkaar begin maart weer zouden zien.

Ik wil je bedanken voor alle loyaliteit, extra steun en openhartige momenten die je met mij deelde. Ontzettend dankbaar ben ik dat we verbonden waren en zijn door onze gedeelde ervaringen.

Het ga je goed, met liefde, Elsa Tigelaar. 


Beste Roeland,

Nogmaals dank voor de indrukwekkende helende reis van afgelopen vrijdag 1 oktober. Indrukwekkend. En later 's nachts woede, veel verdriet de volgende dag. Moeheid en hoofdpijn ook. Maar ook veel opluchting, en een helder hoofd bij vlagen (iets wat er bij het hersenletsel bijna nooit is).


Het was heel goed om te doen. Ik heb deze dagen nog wel steeds te maken met golven van verdriet, vermoeidheid/hoofdpijn, en woede. Dat laat ik maar gebeuren. Zo gaat het een beetje momenteel.

 

Vriendelijke groet,

Hilko.


Begin 2015 ben ik in contact gekomen met Roeland Suylen

Sinds 1994 heeft Roeland een praktijk in Meppel.  Een praktijk voor Holistische Therapie, Coaching en Supervisie.

Na een intake ben ik niet aan een coaching traject gestart vanwege de prijs. Op dat moment investeerde ik liever alles in ons bedrijf dan in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was nog niet zo veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Nu weet ik wel beter, de beste investering die je kunt doen is in jezelf! Je groeit persoonlijk, waardoor de bedrijf uiteindelijk ook groeit, maar dat moet je eerst zelf ondervinden.


Begin 2016 ging het niet zo lekker op persoonlijk vlak, ik voelde me niet goed en was overal klaar mee. In februari kreeg ik een telefoontje van Roeland, hij was benieuwd hoe het met mij ging. Na een kort gesprek heb ik besloten toch nog een afspraak te maken en na de eerste sessie besloten aan de slag te gaan.

Duidelijk kwam naar voren dat ik “vast” zat. Veel woede en angst zaten in mijn systeem. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en is de meeste “rommel” opgeruimd. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik ben zeker 80 % rustiger en lichter dan voor die tijd. Zakelijk is de groei meegegaan 😊.

Momenteel ga ik om de ca. 5 weken naar Roeland toe voor een coaching sessie, ik zie hem als levenscoach. Ik ben dankbaar dat ik hem heb leren kennen en blijf bij hem komen om de puntjes op de “i” te zetten.

Ko Maas


Sinds ik bij Roeland ben geweest gaat het heel goed. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd. De beenklachten en de stressplek/pijn op mijn achterhoofd zijn weg, heel wonderlijk vind ik dit...

De littekens op mijn longen zijn ook weg, terwijl die er nog waren met de foto's gemaakt tijdens mijn laatste longontsteking. Bij mijn laatste bezoek aan de longarts waren ze niet meer te zien op de foto's!

En bovenal kan ik nu veel beter omgaan met het gemis van mijn kinderen/kleinkinderen. Het heeft een plekje gekregen.....niet meer elke dag huilen.


Hartelijke groet,

Gerda Koerts 


Mijn innerlijke reis

Na het lezen van het boek ´De helende reis`, wist ik dat dit de oplossing was voor hetgeen waar ik mee worstelde, namelijk mijn overgewicht en het niet happy voelen. 

Zo ben ik bij jou Roeland terecht gekomen en gelijk bij het telefonische intakegesprek had ik een heel fijn gevoel wat zich voortzette tijdens mijn bezoeken aan jou.


Tijdens het eerste bezoek in de praktijk, kon je aan de hand van mijn energie, mijn naam en geboortedatum het volgende vertellen.


Dat ik teleurgesteld was in mezelf, de zelfliefde ontbrak, te hard voor mezelf was, mezelf aan het vergiftigen was. Van dat laatste schrok ik nogal en zijn we dan ook mee aan de slag gegaan, een nieuwe lifestyle.


Intermitterend vasten, dit voelt na 5 maanden nog steeds als een goede stap en zonder enige moeite is het nu gewoon aan het worden. Natuurlijk ook aan de slag met de andere onderwerpen die jij bij mij waarnam en ik ook wel van op de hoogte was. Door onze gesprekken, de behandelingen op de kniestoel en de thuis opdrachten, ben ik met jouw als reisgids een mooie innerlijke reis gaan maken. Waarbij ik op de moeilijke momenten jouw toereikende hand vast mag pakken.


Na iedere sessie voel ik dat ik weer een stapje heb gemaakt en ga ik met een rustig, fijn en sterk gevoel naar huis. Dank je wel Roeland dat jij mijn reisgids wilt zijn.

 

Liefdevolle groet, Sippie


Voordat ik bij Roeland kwam, kampte ik hoofdzakelijk met angst en regelmatig paniekaanvallen. Ik heb door de Helende Reizen mogen ervaren hoeveel pijn, verdriet en boosheid ik jarenlang heb onderdrukt. Mijn vader was een zeer agressieve man die woede aanvallen kreeg als ik in zijn ogen weer iets niet goed had gedaan. Als kind en later vooral als volwassene heb ik ervaren hoe zwaar het is, als hiervoor geen goede behandeling wordt gevonden.


Dit was (en is af en toe nog steeds) van grote invloed op mijn leven. Ik ging steeds meer aversie ontwikkelen tegen het voelen van emoties, vooral de angst en ben daardoor ‘uit veiligheid’ heel erg in mijn ‘hoofd gaan zitten’. Na een jarenlange zoektocht in het reguliere/alternatieve circuit kwam ik het boek de Helende reis van Brandon Bays tegen. Dat gaf mij veel inspiratie en moed. maar de tijd was nog niet ‘rijp’. Het boek was ik niet vergeten en ik heb een aantal jaren daarna gezocht naar een therapeut die mij kon begeleiden.


Gelukkig kwam ik de site van Roeland tegen. Roeland gaf aan dat hij mij kon helpen en samen zijn we een heel intensief traject in gegaan. Dankzij zijn liefdevolle maar directe begeleiding heb ik door kunnen zetten en ik ben nu enorm dankbaar dat Roeland op mijn weg is gekomen. Ik heb nu een aantal helende reizen achter de rug en ik durf weer meer mijn emoties te voelen. Ik ben vitaler, mijn ‘veerkracht’ is toegenomen en ik heb al veel blokkades mogen opruimen. Ik zit steeds minder en minder lang in de identificatie van mij emoties. Ik heb steeds meer momenten dat ik zonder veel gedachten/emoties in het hier en nu kan zijn en voel gelukkig mijn zelfliefde weer toenemen.


Roeland ik hoop dat we in ons traject nog meer blokkades mogen opruimen, om nog meer vrijheid te mogen ervaren. Voor de mensen die dit lezen: De Helende Reis is geschikt voor iedereen die fysiek of mentaal is vastgelopen en die openstaat voor een oplossing van binnenuit. Roeland is een ‘meester’ in het begeleiden van deze reis. Met zijn jarenlange ervaring weet hij door te dringen tot je diepste weerstanden en helpt je die effectief te overwinnen. Gr, Wolter                  


Al tijden ben ik op zoek naar mezelf.

Gevormd door allerlei factoren en gebeurtenissen… maar wie ben ik nu écht.

 

Na diverse gesprekken en inzichten bij Roeland mocht ik mezelf ontmoeten! Het kwam totaal onverwachts en het was een overweldigend gevoel. Het gevoel dat er iets opensprong in mij, de woorden: ‘ik ben helemaal oké zoals ik ben!’, voelden ineens als waarheid...


Dit gevoel bezorgde me niet alleen een gevoel van gelukszaligheid, maar ineens voelde ik de rugpijn ( waar ik al meer dan een jaar mee kamp) niet meer!

 

Deze ontmoeting gaan Roeland en ik verder uitdiepen en ik ben er nog niet, maar ik heb mogen ervaren dat wanneer de energie in mijn lichaam weer goed gaat stromen , mijn lijf vanzelf volgt..

 

Warme groet, Joyce


Voordat ik bij Roeland kwam kampte ik met depressieve gevoelens, waardoor ik allerlei angsten kreeg en bang werd voor de toekomst.  Mijn moeder was manisch depressief en als kind heb ik ervaren  hoe zwaar het is als hiervoor geen goede behandeling wordt gevonden.  Dit was van grote invloed op mijn leven en  ik was heel bang dat ik, naarmate ik ouder werd, mijn problemen ook niet meer de baas zou kunnen worden.  In het reguliere circuit kwam ik niet  veel verder. Ik kreeg antidepressiva voorgeschreven,  die me niet echt hielpen om me beter te voelen.  Het langdurig gebruik van deze middelen stond mij enorm tegen en hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een behandelaar die me daadwerkelijk zou kunnen helpen om voortaan minder zwaar door het leven te kunnen gaan.   In mijn zoektocht hiernaar kwam ik de website van Roeland tegen en besloot ik een afspraak met hem te maken. Roeland gaf aan dat hij mij kon helpen en samen zijn we een heel intensief traject in gegaan. Dankzij zijn liefdevolle begeleiding heb ik door kunnen zetten en ik ben nu enorm dankbaar dat Roeland op mijn weg is gekomen. Ik voel me een compleet ander mens, ben vrolijker en vitaler, niet meer afhankelijk van pillen en zie de toekomst vol optimisme tegemoet!

Marieke V.                                              


Mijn ervaring met Roeland Suylen

Na de nodige jaren van trauma, ellende, scheidingen, agressie en onbegrip, heb ik als moeder van 48 jaar behoorlijk wat blokkades opgebouwd. Deze uitten zich bij mij vooral in prikkelbaarheid, snel geïrriteerd raken wanneer iemand zelfs goedbedoelde tips geeft, tot lichamelijke klachten als heel snel vermoeid zijn, en lage rugpijn. Vaak ook nekklachten en hoofdpijn. 


Totdat ik hoorde van mijn vriend over Roeland Suylen die al deze zware lasten weg kan werken, zodat je weer een vrolijk ontspannen gevoel terug krijgt en de lichamelijke klachten ook verdwijnen.

Bij het eerste bezoek schreef ik mijn naam op een blaadje, waaruit hij mijn hele leven ongeveer binnen een minuut binnenkreeg, heel bijzonder, veel mensen weten de meeste dingen niet eens over mij…..

In elke sessie hebben we een probleem aangepakt, onderwerpen die soms al ver op de achtergrond leken verdwenen, kwamen ineens weer boven. Door middel van denkbeeldige personen voor me neer te zetten en te vertellen wat me werkelijk dwars zat, raakten er al behoorlijk wat onbesproken onderwerpen opgelost.


Roeland heeft ook door middel van zijn handen veel last vanaf de kruin tot aan de tenen, weg doen laten glijden terug naar de aarde. Dit voelde super goed, vooral de lage rugpijn is compleet verdwenen. Het voelde werkelijk alsof er een zware steen vanuit mijn rug, naar beneden werd gewerkt, via mijn benen de grond in. Dit waren overduidelijk blokkades vanuit psychische last, terwijl ik dacht dat het door mijn werk kwam.


Als een van de belangrijkste dingen heb ik geleerd anders tegen problemen aan te kijken, breed te kijken, niet meer zo gefocust op 1 ding, maar globaal kijken. Dit werkt enorm goed, helemaal ten opzichte van mijn narcistische moeder. Ze is niet te veranderen en ik heb veel frustraties door haar doen, alleen het blijft je eigen moeder. Ik ben daarin nu veel verstandiger geworden in de manier hoe ik met haar om ga. Uiteindelijk heb ik 6 sessies gehad, wanneer iemand schrikt van de prijs, kan ik alleen maar bedenken, wat is het leven je waard wanneer je weer als vrij mens verder mag leven, zonder alle schuldgevoelens, wrok, woede, jaloezie, en vooral frustraties over wat jou is aangedaan, geestelijk en lichamelijk. Wat is het je waard als je weer vrij kan zijn, onbevangen, vrolijk, lachend, succesvol en vooral gezond en gelukkig kan zijn, pijnvrij...


Ik kan alleen maar oprecht zeggen, Roeland Suylen is heel eerlijk en een geweldig doorgeefluik van voor mij de God die alles in mijn leven regelt. Roeland is daar gelukkig ook open en vrij in. Hij accepteert een ieder zijn of haar spirituele achtergrond en in mijn geval het geloof. Samen zijn we tot een ongelofelijk resultaat gekomen waarin we ons allemaal goed voelen en waarin ik vooral weer als gezonde vrouw/moeder en vriendin kan functioneren in het dagelijkse leven. 

Vriendelijke groeten Jolanda


Dag Roeland,

Toen ik de eerste keer bij je kwam zat ik behoorlijk opgesloten in mezelf. Tijdens ons traject werd dat steeds minder. Sinds de laatste sessie voel ik me vrolijk, spontaan, zelfverzekerd en positief…

Bedankt Roeland voor het terugvinden van mezelf!

Agnes Fernee


Doordat wij op een splitsing stonden in ons leven, welke kant we op wilden, hebben we raad gevraagd bij Roeland Suylen. Omdat het steeds meer bergafwaarts ging met ons bedrijf door de digitalisering, hebben we ons pand te koop gezet en wilden vanuit het buitenland het online verder uitbreiden.


We hoopten op een snelle verkoop, maar dat bleek niet het geval, omdat het een bedrijfspand betrof met privé pand bovenin en die zijn moeilijker te verkopen. Na een paar maanden begonnen wij toch enigszins nerveus te worden of het ooit wel verkocht zou worden. Doordat wij begonnen te twijfelen welke kant we op moesten, hebben we raad gevraagd bij Roeland Suylen omdat we in het verleden hier goede ervaringen mee hadden. Afspraak gemaakt en bij Roeland een sessie gedaan met munten. Ik moest euromunten gooien en telkens schreef Roeland plussen en minnen op, afhankelijk van hoe om de munten terecht kwamen. Zo kwam er een soort code uit die hij ging vertalen middels een heel oud boek.


Je zag dat hij in een soort trance verkeerde en noemde gelijk dat over max. 2 maanden het pand verkocht zou worden, maar dat er eerst nog een hobbel genomen moest worden. Wij met een goed gevoel naar huis dat het pand binnenkort toch verkocht zou worden. In de tussentijd is een kijker geweest die een bod deed op ons pand. Die was veel te laag en we hebben dat verder links laten liggen.


Precies in de laatste week van de termijn die Roeland voorspelde, belde de makelaar op of dezelfde kijker nog een keer kon langskomen en e.v.t. een hoger bod zou doen. Omdat hij zijn eigen huis net had verkocht (dat was de hobbel volgens ons) kon hij een ruimer bod doen. We zijn het met elkaar eens geworden en verkocht was het. Alle opgebouwde stress en ellende viel van ons af, en we konden met een schone lei naar het buitenland gaan waar we nu alweer 2 jaren in vrijheid leven. Roeland heeft ons gerust gesteld met zijn bevindingen en we zijn hem daar dankbaar voor.

René Batstra


Hoi Roeland,

Vorige maand kwam ik bij jou voor mijn 5e helende reis. Ik deed dit niet uit noodzaak maar als kadootje voor mijzelf. Ik weet namelijk hoe krachtig deze methode is en hoe het je verder kan brengen. Nu een maand later merk ik wederom de effecten. Ik heb meer rust. In mijzelf maar ook in mijn relatie. Ook vond ik het erg boeiend er tijdens de laatste sessie achter te komen hoeveel impact het plotseling overlijden van mijn oma op mij gehad heeft als kind. Nu kan ik dit beter een plek geven. Kortom weer vele mooie inzichten.

Dankjewel daarvoor!

Gr. M. 


Dag Roeland,

Ik heb de sessie bij jou als heel bijzonder ervaren. Toen ik je praktijk de eerste keer binnenkwam voelde ik meteen een intense rust. Ik kwam bij je omdat ik totaal vastzat. Mijn man was in 1998 overleden en ik heb daar nooit om kunnen huilen. We kenden elkaar niet, en toch zei je meteen een paar rake dingen, die je onmogelijk kon weten.


Je vertelde dat ik als baby te weinig warmte had ontvangen. Je zei: “Ik voel de kilte van je ouders en ik krijg het koud als ik me in jou als baby verplaats!” Mijn ouders hadden hun eerste kindje verloren en zich sindsdien afgesloten voor hun gevoel, dus dat klopte precies. Daarna kreeg ik een enorme huilbui, en ik kon niet meer stoppen met huilen. Aan het einde van de sessie voelde ik me gigantisch opgelucht. Echt heel speciaal...

Dankbare groetjes José


Beste Roeland,

Op dit moment deel ik graag mijn verwondering over het proces dat in gang is gezet en dat nog intenser en omvattender is, dan ik op het moment van mijn helende reis kon ervaren. Ik bel je graag nog een keer. 

Voor nu hartelijke groeten!

Yenni


Beste Roeland,

Graag wil ik je even op de hoogte brengen van hoe het nu met mij gaat.

Sinds het diagnostisch onderzoek begin december 2016 is er op sociaal-emotioneel vlak heel veel met mij gebeurd en staat er nog heel veel meer te gebeuren.

Dankzij ‘the most powerful tool in therapy-technology’ (mijn persoonlijke mening) ben ik weer sterk geworden. Eindelijk, en, hoewel het langzaam gaat, voel ik me met de dag sterker worden. Dankzij krachtig en kordaat optreden van mijzelf krijg ik eindelijk datgene waar ik recht op heb als mens, maar bovendien als werknemer die slachtoffer is van een geweldsmisdrijf tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden en bitter slechte begeleiding kreeg in het proces daarna. Er is vastgesteld dat ik PTSS heb met enkele ernstig nadelige gevolgen van dien.


Nu ben ik (eindelijk) in staat om de tijd, de rust en de onafhankelijke specialistische hulp op te eisen die voor mij noodzakelijk is om te herstellen. Ik maak gebruik van de ziektewet.

Nogmaals, ik ben er nog niet maar zonder jouw hulp was ik nu nog niet zover gekomen. Met jouw hulp heb ik de kracht in mezelf weer gevonden.

Mijn dankbaarheid is en blijft GROOTS!!!

Ik hoop dat het goed met je gaat en zie ernaar uit om van jou een reactie op mijn mail te krijgen.

Met hartelijke groet,

Sam


Update van Sam:

Ik heb een hele heftige, emotionele periode achter de rug. Tijdens de tweede helende reis, eind september 2016, hebben wij een wandeling in de omgeving gemaakt en ben ik letterlijk naar mijn kern gereisd. Ik voelde me enorm (ver)licht. Ik had daarna nog wat tijd nodig, iets meer dan een maand, om tot een doorbraak te komen, maar nu bestaat het vermoeden dat ik al jaren met PTSS leef (zie mijn eerdere verhaal).

Mijn werkgever en de betrokken deskundigen hebben dit destijds niet kunnen en/of willen (h)erkennen. Kort en bondig gezegd moest ik niet zeuren en gewoon doorgaan. Dat heb ik ook gedaan met heel veel moeite maar ik heb er uiteindelijk toch ‘het beste’ van weten te maken. Ondertussen raakte ik steeds verder verwijderd van mezelf en ook van mijn gezin.

Op dit moment ben ik weer terug op het punt waar ik toen was met dit verschil: ik sta nu vele malen dichter bij mezelf.

Wordt vervolgd.

Sam


Update van Sam:

Beste Roeland,

Toen ik een jaar geleden met je kennismaakte was ik ver verwijderd van mezelf. Ik was verward en wanhopig, angstig en boos. Bovenal was ik verdrietig maar dat kon ik moeilijk (h)erkennen.

Ik wist wel dat ik hulp nodig had van een hele goeie therapeut. Ik had al diverse vormen van therapie gehad waarmee ik wel verder was gekomen maar wat geen blijvend resultaat had opgeleverd. Blijvend resultaat is voor mij het ervaren van mijn eigen kracht, ook op de duistere momenten en in de dieptepunten van het leven. Op het moment dat ik bij jou kwam zat ik absoluut niet in mijn kracht.

Als partner en ouder van drie jonge kinderen met een verantwoordelijke baan in de jeugdhulpverlening had (en heb) ik veel om voor te vechten. Zes jaar eerder had ik een geweldincident op het werk meegemaakt waardoor ik twee maanden niet kon werken. Met behulp van traumaverwerking heb ik toen een jaar nodig gehad om het werk weer volledig te kunnen hervatten. De reeds lange tijd verstoorde relatie tussen mij en mijn zus (en haar echtgenoot) nam gedurende de jaren na het geweldsincident de vorm van een ernstig conflict aan.

In het kort geschetst kenmerkte het gedrag van mijn zus (en haar echtgenoot) zich als veranderlijk, dwangmatig en manipulatief. Ik heb me daartegen altijd verzet maar nadat ik voldoende was hersteld van het geweldsincident heb ik hun geconfronteerd hoe ik hun gedrag echt ervaarde. Mijn doelstelling was om niet langer last van dat gedrag te hebben. Mijn hoop was dat zij hun gedrag zouden veranderen voor het behoud (herstel) van positief contact. Dat laatste bleek een grote vergissing. Het veranderlijke, manipulerende en dwingende gedrag nam hand over hand toe en nam steeds extremere uitingsvormen aan.

Er zijn in dat proces ook andere familieleden beschadigd. Dat kwam vanwege het feit dat mijn zus en zwager familieleden benaderden om met hun en voor hun de strijd tegen mij aan te gaan. Dat deden mijn zus en haar echtgenoot door een absoluut negatief beeld van mij te schetsen, alsof ik een moordlustige psychopaat zou zijn. Gelukkig wisten de meeste familieleden wel beter.

Anderhalf jaar terug heb ik uiteindelijk het contact met mijn zus en haar echtgenoot verbroken. Niet lang daarna stortte ik in en zag ik mezelf als waardeloos, nutteloos en slecht. Eigenlijk zag ik mezelf als de psychopaat zoals mijn zus en haar echtgenoot mij beschreven hadden. De jarenlange manipulatie en het slepende conflict hadden diepe sporen van vernieling in mij achtergelaten. Hoe had dit kunnen gebeuren? Waarom deden zij zo gemeen tegen mij? En vooral, hoe had ik het zo ver kunnen laten komen?

Jij hebt mij uiteindelijk geholpen om mijn eigen kracht te (her)ontdekken. Ik ervaarde natuurlijk altijd al problemen met mezelf. De oorzaak van die problemen lag zo diep in mij verstopt dat ik er niet (meer) bij kon komen. Chaos.

Het heeft mij een jaar behandeling en werken aan mezelf gekost voordat ik er aan toe was om onder jouw deskundige begeleiding de Helende Reis naar die diepste bestemming in mezelf te kunnen maken en daar aan het werk te gaan. Dat is nu twee weken geleden en sindsdien voel ik een enorme bevrijding, alsof er een zware last van me af is gevallen. Ik ben opgelucht, blijer, positiever over mezelf en ik zie het leven weer zitten. Ik ben milder voor mezelf en mijn omgeving. Ik heb minder conflicten (met mezelf), kan duidelijker mijn grenzen aangeven voel me sterker. Ik ben minder angstig en raak minder snel in paniek. Ik ben realistischer en kordater geworden.

Ik weet dat mijn reis verder gaat, ik heb genoeg te leren. Het komt goed. Het is al goed. Het zal nog beter gaan. De negatieve ervaringen die ik heb meegemaakt gaan mij sterker maken. Hebben mij al sterker gemaakt. Met mijn verstand kon ik dat al verklaren en die gedachte heeft mij ook steeds op de been gehouden. Mijn gevoel (overtuiging) was echter het tegenovergestelde: ik voelde me slecht. Nu is het andersom: mijn diepste gevoel (overtuiging) is dat ik goed ben. Mijn verstand verklaart soms nog het tegenovergestelde.

Bedankt Roeland!

Sam


Afgelopen maand de mooiste reis van mijn leven gemaakt! 

Niet naar het buitenland maar in mezelf, “de helende reis”.

Ik was al een tijdje op zoek naar iets of iemand die mij verder zou kunnen helpen. Ik had al een aantal verschillende dingen gedaan die mij al aardig op weg hadden geholpen. Hierdoor kwam ik o.a. aan het boek; “Spoedcursus verlichting” van Tijn Touber waar een stukje werd gewijd aan de helende reis van Brandon Bays. Bij het lezen daarvan kreeg ik sterk het gevoel dat dat hetgeen was wat mij verder zou kunnen helpen.

Toen ik op internet googelde op Brandon Bays en de helende reis, zag ik dat Brandon Bays in Amerika zat, dus dat werd wat lastig. Ik kwam per toeval op de site van Roeland. Ik ben niet iemand die meteen de telefoon pakt en iedereen klakkeloos vertrouwt. Toch heb ik meteen de volgende dag gebeld. Het gesprek voelde bijzonder goed aan. We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor in augustus tijdens mijn vakantie. Dat betekende nog een paar weken wachten. Maar het voelde zo goed, dat dat geen enkel probleem was.

Ik heb de reis als super intens ervaren. Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo bij de kern van mezelf geweest. Het was zo mooi, zo bijzonder! Het is net of ik mezelf nu echt heb gevonden.

Het is heel bijzonder om door al je eigen emotionele lagen heen te reizen. De gevoelens waren zo intens. Dat is niet te beschrijven, dat kun je alleen maar voelen. Dat maakt de reis zo bijzonder.

Het is nu een maand na de reis en ik ben sterker geworden. Ik heb energie. Soms voelt het alsof ik energie ben. Zo een krachtig gevoel in mezelf. Ik voel me lekker in mijn eigen lijf. Ik heb ook weer inspiratie, kan mijn creativiteit weer uiten. Het is net alsof er een hele grote blokkade in mezelf is opgelost waardoor mijn energie weer vrij kan stromen.

Beste Roeland, ik ben je erg dankbaar voor het vinden van mezelf!

Hartelijke groeten,

Sandra


Lieve Roeland,

Zoveel dankbaarheid overspoelt me, nu de eerste grote stap naar buiten is

gezet: de opening van de website www.dewiskundecoach.nl  

Hoewel niet direct concreet maar toch is jouw aandeel voelbaar. Het gaat

goed en steeds beter. Ik raak steeds beter geworteld en voel me zoveel

rustiger. Zelfs bij het online zetten van de website, wat misschien wel heel

eng is, blijf ik kalm. Dat was een jaar geleden ondenkbaar.

Ook negatieve gedachten zoals ‘dat zal wel weer niet lukken’ zijn er nog

maar heel weinig en als ze komen zijn ze ook zo weer weg. Intussen voel ik

warmte en liefde, die steeds intenser wordt en zich verspreidt.

Juul


Beste Roeland,

Hierbij mijn hartelijke dank voor jouw liefdevolle en krachtige begeleiding! Het was precies wat ik nodig had. Het is alweer even geleden dat we elkaar gezien hebben, maar de helende reizen hebben een diepe helende werking op mij gehad en ik voel dit nog doorwerken. Ik voel me nu over het algemeen erg goed met steeds meer energie, vreugde, ontspannenheid en doelgerichtheid. Succes met je mooie werk.

Liefs Iris


Hoi Roeland,

Na ruim 20 jaar zoeken naar waar mijn kracht en mijn passie liggen, heb ik eindelijk iets gevonden waar ik helemaal blij van word en ook nog heel veel anderen blij mee maak. Mijn droom in 2016 is mijn Ushui reiki 2 halen en bezig gaan met stenen en mineralen en hun helende werking. Mijn reiki kamer is net af en ik hoop in 2016 heel veel mensen te mogen helpen en door te groeien.

Vergeet ik nog te vermelden dat mijn grootste dromen al zijn uitgekomen dankzij de helende reis die ik bij jou gemaakt heb! Mijn lichaam en geest zijn eindelijk gaan helen. Een proces dat jij september 2008 bent gestart met mij. Ik heb mijn grote liefde gevonden, ik heb een prachtige zoon gekregen en heb op een prachtige manier afscheid van mijn vader kunnen nemen. De oude pijn is weg en de liefde kreeg de ruimte. Mijn intuïtie groeit met de dag, net als mijn kracht en de liefde voor alles om me heen.

Dankzij jou ben ik geheeld, gegroeid en ben ik klaar om anderen te helpen 🙂

Suus Patelski


Hoi Roeland,

De helende reis heeft prachtig doorgewerkt, ik voel een groot verschil!

Dank voor de begeleiding. Suzanne


Dag Roeland,

Ik heb afgelopen week een helende reis bij Roeland mogen maken en ben hem bijzonder dankbaar voor de professioneel empathische wijze waarop hij dit heeft gedaan. Ook in de dagen erna blijft het gevoel van overwinning dat de reis bracht nog aanwezig. Dank je wel Roeland en tot de volgende.

Wat mij bovendien trof was de wijze waarop hij een probleem met mijn zorgverzekeraar oploste. Door slechte informatieverstrekking (Zorg en Zekerheid, what’s in a name..) bleek ik opeens niets meer vergoed te krijgen. Uit coulance heeft Roeland toen alsnog 50% van het consultbedrag aan mij terugbetaald! Fijn dat we het zó hebben kunnen regelen. Dankjewel Roeland, voor je integriteit!

Thomas Kwakernaat, musicus-coach


Lieve Roeland,

Ik heb, na 25 jaar, geen depressie meer.

Met dank aan de juiste therapie en vooral: de juiste therapeut.

Vanaf het prille begin voelde ik me niet welkom in de wereld. Dat gevoel zelf had óók geen bestaansrecht want er was geen zichtbare reden voor.

Ik had al wel het inzicht dat uit het leven stappen geen optie is.

Met dit geheel verwaarloosde gevoel ziet mijn leven er tussen mijn 25e en mijn 50e zo uit:

constante pijn, angst en verdriet. Mijn verdedigingswerken zijn groots: ik heb geen werkelijk contact meer met mezelf of mijn omgeving; voorkomen van zelfmoord overheerst alles. De wereld is zeer bedreigend. Langdurig hoge dosis medicijnen. Complete uitputting.


Als op een goede dag de ogen van een doodzieke vriend weer leven uitstralen kom ook ik bij Roeland terecht.

Eerste verschil tussen Roeland en psycholoog/psychiater: ik krijg zonder een woord te zeggen direct en feilloos te horen wat mijn problemen zijn. Hoera, vanaf nu geen omwegen meer, geen tijd en energie verspillen aan ongeveer-antwoorden en schijnoplossingen. Kans op Genezing!


Tijdens mijn Helende Reizen word ik geconfronteerd met bekende en onbekende ellende, maar nu met de mogelijkheid de oorzaak blijvend weg te nemen. Onvoorstelbaar diep. Ik ben diep dankbaar.

Gevolg: ik maak direct contact met wat ik mijn Bron noem. Ik ben altijd en overal veilig, nooit meer eenzaam. Ik ben, vrij van verleden of toekomst. Vrij van woedeuitbarstingen; eindeloos malende gedachten kan ik uitzetten, in de stilte vind ik energie. Ik herken mijn valkuilen en kan actief kiezen er niet in te vallen. Vrij van antidepressiva; de deur uit zonder tranquillizers. Muziek maken. Leef ook letterlijk voor het eerst zelfstandig. De wereld/mensengemeenschap is een plek waar ik deel van ben, mee in contact sta, creatief in kan zijn. Ik ben iemand met een open hart.

Tets Halbertsma: 0649888185


Toen ik Roeland belde om een eerste afspraak te maken, was ik meer dood dan levend. Achteraf kan ik zeggen dat ik lang geleden burn-out ben geraakt. Ik had zeer zware lichamelijke vermoeidheidsklachten en werd steeds vaker depressief. Doordat dit alles duurde en duurde (en ik niet begreep wat er met me aan de hand was) ben ik geestelijk en lichamelijk uitgeput geraakt. Toen brak er een tijd aan dat ik paniekaanvallen kreeg. Je weet niet wat je overkomt en wil er zo gauw mogelijk vanaf.

Op een dag kreeg ik de tip van een kennis om naar Roeland Suylen te gaan. “Want” zei ze, “je hóeft helemaal niet depressief te zijn!” Inmiddels leefde ik al zeker 2 jaar met ME. Ik lag in bed of op de bank; mijn hele lijf deed altijd pijn en ik zag het niet meer zitten. Ik was ervan overtuigd dat ik alleen nog door een wonder gered zou kunnen worden…

En dat is gebeurd! Het ging niet van de ene op de andere dag, maar in de loop van de tijd, ik ging toen iedere week naar hem toe voor een behandeling, kreeg ik mijn vitaliteit weer terug!

Nu ben ik de levenslustige vrouw die ik altijd heb willen zijn. Een wonderbaarlijke genezing, echt!

Saskia


Roeland weet met zijn aanpak door te dringen tot je diepste weerstanden en helpt je die effectief te overwinnen. Hij heeft daarmee voor mij de weg open gelegd om lang gekoesterde dromen (voor zover realistisch) eindelijk te realiseren. En misschien nog wel belangrijker: Roeland heeft mij weer in contact gebracht met mijn gevoel, mijn innerlijke kompas! Via deze weg nogmaals dank voor alles wat je voor me betekend hebt!

Met hartelijke groet, Reinout.


Beste Roeland,

Hierbij wil ik je heel hartelijk danken voor jouw deskundige en hartverwarmende begeleiding tijdens mijn Helende Reis van de afgelopen maanden. Hoewel ik bij aanvang nogal afwachtend en kritisch was ten aanzien van de te verwachten meerwaarde, is het terugkijkend een zeer waardevol traject gebleken dat mijn aanvankelijke verwachtingen ten volle heeft overtroffen. Naast het verwerken van het verlies van mijn ouders heeft de Reis me tevens aanmerkelijk dichter bij mijn partner gebracht. Ook heeft het me als mens gesterkt door bepaalde blokkades in het zakelijk functioneren met collega’s energetisch op te heffen. Tijdens het traject heb ik je leren kennen als een gedreven en vakkundig professional, die telkens weer er voor gaat om het beste uit de behandeling naar boven te halen. Dat is je bij mij keer op keer weer gelukt, ik ben er dan ook van overtuigd dat we op de één of andere manier contact blijven houden. Voor de toekomst wens ik je alle voorspoed en succes toe !

Met hartelijke groet, Mark.


Mijn ervaring met de Helende Reis was en is nog steeds zeer verrassend. Wat jij ook al aangaf Roeland het woord “verrassend”. Het is een groot cadeau als je dichter tot de kern van jezelf kan worden gebracht, voorbij alle blokkades, gedachtes , beperkingen en emoties. Er is ruimte gekomen voor mij om te ademen, lichtheid te voelen en liefde. Het laatste wat ik voelde toen ik weg ging bij Roeland was “verbondenheid”. Met mezelf en alles om mij heen met liefde.

Dankjewel Roeland. Namasté. Haidi Riedewald


Goedenavond Roeland,

Vorige week een helende reis gedaan. Nogmaals bedankt voor de begeleiding. Het was voor mij een bijzondere ervaring. Wel behoorlijk heftig, maar het heeft me heel veel duidelijkheid gegeven. Kan nu gaan loslaten en mijn eigen ik worden. Ben nog wel erg moe en voel me soms een beetje zweverig. Weet dat dat beter gaat worden. Het gevoel dat mijn hele lijf aan het veranderen is. Er komen mooie gesprekken uit voort en er komen woorden uit mij die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ideeën komen naar boven en ik voel me heel creatief. Nu mijn lijf nog.

Vriendelijke Groet, Hillie


Goedemorgen Roeland,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie helende reis gisteren. Er is weer veel aangeraakt. Bijzonder hoe je via de helende reis de echte blinde vlekken naar boven weet te halen, een heel mooi instrument en bijzonder hoe je dat zo met volle aandacht uitvoert. Ik ben een dankbaar mens om je op mijn levenspad tegen te mogen komen. En ondertussen zijn er weer allemaal mooie vragen en aanvragen mijn mailbox binnen gestroomd. Wat een rijk mens mag ik zijn. Een fijne werkdag gewenst.

Een hartelijke groet, Ineke


Voordat ik ben begonnen met mijn sessies bij Roeland zat ik behoorlijk in de knoop met mezelf. Door mijn problematische verleden kwam ik maar niet verder met mijn toekomst. Ik was bang, gefrustreerd en vooral boos. Al mijn problemen zaten letterlijk in mijn lijf. Ik heb allerlei andere therapieën geprobeerd en hoewel deze ook zeker niet slecht waren heb ik altijd een zogeheten doorbraak gemist. Over je problemen praten is iets anders dan ze opruimen. Samen met Roeland heb ik mijn problemen kunnen aanpakken en ze daarna eindelijk kunnen loslaten. Ik ben (innerlijk en uiterlijk) eindelijk wie ik hoor te zijn en een compleet ander mens dan voor de sessies. Hier ben ik heel erg blij mee. We houden het nu bij door een aantal keer per jaar een sessie te doen. Dit bevalt me heel goed. Annemiek


Lieve Roeland,

Ik stuur je deze mail, als teken van mijn dankbaarheid voor je intense begeleiding bij het diepgaande proces dat ik heb mogen ervaren. Er zijn wezenlijk dingen veranderd en in gang gezet en ik heb er vertrouwen in dat deze ‘ont-wikkeling’ zal doorgaan.

Veel liefs, Thérèse


Hoi Roeland, 10 mei heb ik de helende reis gedaan en ik wil je even vertellen hoe het mij sindsdien is vergaan. De eerste 10 dagen waren echt heel erg naar, niet onmiddellijk dezelfde dag maar de volgende dagen ging het steeds meer achteruit. Nog niet eens zo zeer de depressiviteit die mij parten speelde, alhoewel die ook duidelijk aanwezig was maar meer nog de vermoeidheid. Ik werd er zelfs zo beroerd van dat ik een uitgebreid bloedbeeld heb laten prikken, maar de uitslag wees nergens op, alles was prima!

En toen, als door een wonder, vanaf 20 mei gaat het beter. In eerste instantie durfde ik het nog niet eens te voelen uit angst dat het weer zou omslaan, ik heb me zo lang zo naar gevoeld. Het is inmiddels 5 juni en ik durf nu uit te spreken en toe te geven dat ik me goed voel. Hoezo depressie, vermoeidheid? Ik vertrouw op mijzelf (en mijzelf alleen), leef bij de dag en voel me fijn. Wat ik in het kampvuur gegooid heb met betrekking op mijn ouders; medelijden, begrip en loyaliteit, heb ik ook overboord gezet in mijn huidige leven. Niet zo zwart/wit als ik het nu opschrijf maar het is wel een eyeopener in mijn leven geworden. Nu voel ik gewoon wanneer het medelijden, begrip en loyaliteit ten gunste van de ander ten koste van mijzelf gaat en handel daarnaar in mijn eigen voordeel. De eerste dagen na de helende reis was ik ervan overtuigd weer snel voor een tweede reis te gaan en mijn zonen uit te nodigen bij het kampvuur, maar momenteel zie ik daar van af, het is absoluut niet aan de orde.

Nu kan ik alles het hoofd bieden. Ik heb me de afgelopen weken gerealiseerd dat ik hoor bij de mensen die hooggevoelig zijn, eigenlijk wist ik dat altijd al, een zeker weten. Ik vond dat maar lastig en overdreven. Ik realiseer me dat ik er niet meer omheen kan en ook niet omheen wil en ga het als een kracht aanwenden. JIJ hebt mij echt heel erg geholpen en op de juiste weg gezet, niet alleen door de helende reis maar ook de vier afspraken daarvoor. Je hebt mij de ogen geopend lijkt het wel. Daarvoor wil ik je heel erg hartelijk bedanken. Wanneer het nodig is zal ik nogmaals je hulp inroepen maar ervaar dat op dit moment niet zo. Ik zou het prettig vinden je nog eens te spreken maar ga er niet van uit dat dit zal gebeuren, daarvoor woon ik te ver weg en jij gaat door met je praktijk en goede werken. Maar you never know..

Een lieve groet, Annemarie


Dag Roeland,

Ik wil je even laten weten hoe het mij is vergaan na de helende reis. Een bijzondere ervaring. 3 1/2 uur is niet niks. Ik heb gemerkt dat het jou ook heeft geraakt. Klopt dat? ’s Avonds na de helende reis viel ik om 20.00 uur om van de slaap en ben maar naar bed gegaan. Ik heb die nacht onrustig geslapen. De dagen erna liep ik een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Een vreemd gevoel waar ik niet goed raad mee wist. De zaterdag heb ik een enorme huilbui gehad waarin ik heel erg het gemis en de gezelligheid van een gezin tegenkwam. Alleen is maar alleen. Vorige week merkte ik dat boosheid de kop op stak op mijn werk. Mijn chef zat te zeuren. Thuis heb ik even goed van me af gescholden en wat ik merkte is, dat ik er geen uren in bleef hangen. Op tai chi kreeg ik van de docent een hele mooie oefening om hem (negatieve energie) de grond in te duwen, waar ik heel erg om moest lachen. Mijn hoofd is nog een beetje van slag. Ik heb zelfs een afspraak vergeten. Ik moet het maar even de tijd gunnen. Binnenkort hoop ik dat ik weer genoeg energie heb om de werkverslagen van mijn opleiding tot massagetherapeut weer op te pakken en het vierde jaar af te maken. Dat zou een enorme bekroning voor mij zijn. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde daar mag ik nog wel aan werken. Voor de rest gaat alles goed, ha,ha,ha! Wat ik erg leuk vindt , dat ik inmiddels al drie aanvragen voor medewerking aan concerten heb ontvangen. Misschien komt het nog eens uit dat ik mezelf kan onderhouden met masseren en zingen. Wauw!

Een muzikale groet, Tieneke


Hoi Roeland,

Leuk om het boek alsnog te ontvangen, ik ben zeer benieuwd. Het is alweer 2 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst zagen in de bibliotheek van Meppel bij die spirituele avond. Sindsdien een hoop gebeurd in mijn leven. Vandaag realiseerde ik me ineens wat ik tegen je zei 2 jaar geleden toen ik bij je kwam voor de helende reis. Je vroeg me wat ik hoopte te bereiken met de helende reis en wat mijn wensen waren. Zonder dat ik wist waar het vandaan kwam antwoordde ik: opnieuw trouwen en nog een kindje. Het verbaasde me aangezien ik toen in scheiding lag dus als ik ergens niet mee bezig was was dat het wel. Maar nu 2 jaar later valt alles op zijn plek. Ik ben afgelopen maandag getrouwd met mijn grote liefde en over 6 weken krijgen we een kindje! Ik had 2 jaar geleden echt niet kunnen vermoeden hoeveel effect een helende reis heeft. Mijn blokkades zijn grotendeels weg, heel af en toe kom ik er nog 1 tegen maar ik herken het beter en kan er mee omgaan. Het belemmert me niet langer. Roeland bedankt, je hebt mijn leven veranderd op een manier die ik nooit had durven dromen! Ik wens je een heel mooi liefdevol jaar toe samen met je dierbaren en hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen op hun weg naar genezing en geluk!

liefs Suzanne


Beste Roeland Suylen,

Ik weet niet of u mij nog herinnert, maar ik ben een drietal jaar geleden bij u in behandeling geweest voor de genezing voor mijn acne probleem. Het bleek slechts voldoende om een enkele sessie van de helende reis te houden, en het is daarna inderdaad werkelijk nooit meer teruggekomen, ongelofelijk… Ik wilde u daar eigenlijk nogmaals voor bedanken, deze methode, en uw aanpak in het algemeen, het gaat veel verder dan wat de wetenschap aankan. Op dit moment werk ik tijdelijk in Australie, maar wellicht zou ik graag nog een keer langskomen voor een uur consult als ik terug kom in februari, t.z.t. zal ik dat aangeven. Nogmaals, ontzettend bedankt wat u voor me gedaan heeft, ik heb er dagelijks plezier van!

Vriendelijke groeten, Sander de Jong


Beste Roeland,

De helende reis heeft me goed gedaan. Op de eerste plaats is mijn nieuwsgierigheid bevredigd. Ik was heel benieuwd hoe het was om het te ondergaan. En op de tweede plaats heeft het me nieuwe inzichten verschaft. Sindsdien ben ik een stuk assertiever naar mijn directe omgeving (met meer tact en respect) en kijk met meer afstand en inzicht naar mijn kinderen. Daardoor komt er ruimte voor andere zaken. Dankjewel voor je begeleiding. Met hartelijke groet uit Zuidlaarderveen, M.


Allereerst bedankt voor de hulp die ik van jou heb mogen ontvangen. De helende reis is een bijzondere ervaring geweest. Een reis die mij liet zien wie ik was en wat ik los moest laten om verder te kunnen. Een aantal onverwerkte gebeurtenissen en emoties kwamen los en deze moesten een plekje krijgen. Met behulp van de helende reis kon ik eindelijk alle puzzelstukjes op de juiste plek leggen. Voor het eerst sinds lange tijd kan ik laten zien wie ik echt ben. Ik durf mezelf te zijn en ik durf weer in mijn kracht te staan.

Ook heb ik de 3G test gemaakt en daaruit kwam naar voren dat ik een regressieve dromer ben (introvert, meegaand, voeler). In mijn werk (onderwijs) had ik al langere tijd het gevoel dat ik niet goed op mijn plek zat maar bleef ik toch doorgaan. Het maken van de test heeft mij de doorslag gegeven om te stoppen en om te kijken wat echt bij mij past. In februari ga ik starten met de opleiding verpleegkundige, een droom die ik na lange tijd toch ga waarmaken.

Groeten van Iris


Hallo Roeland.

Ik wou je even op de hoogte brengen hoe het nu met mijn dochter gaat. Nou het gaat gelukkig heel erg goed met haar. Zij is rustiger geworden, en heeft weer de energie om dingen te gaan doen, zij voelt zich een stuk beter (en dat na één sessie). Ook komt ze meer voor haarzelf op en kan ze weer genieten van haar dochtertje. Wat ook geweldig is dat haar dochter hier ook op reageert, zij is veel vrolijker en rustiger geworden. Het was voor mij wel even slikken waar het allemaal vandaan kwam, maar goed dat weten we dan en we kunnen weer verder met ons leven. Ik kan haar jeugd helaas niet meer overdoen, maar ik kan er wel wat uit leren. In ieder geval je wordt heel erg bedankt.

Groetjes, G.


Beste Roeland Ik heb ontzettend genoten van deze sessie. Het is aan te bevelen voor iedereen, die met zichzelf of met anderen in de knoop zit. Het werkt fantastisch, is voor iedereen aan te bevelen en het lucht helemaal op. Roeland is een fantastische hulp en ik maak goede reclame voor hem! Liefs Aly


Roeland,

Bedankt voor je hulp van afgelopen jaar, Het gaat weer goed met me, ik heb heel veel geleerd van je Helende Reis qua emotie, elke dag weer leer ik meer, en verbaas ik mezelf hoe open ik ben naar mezelf maar ook naar anderen toe. Het voelt goed om je emotie te delen en je kwetsbaar te durven op te stellen. Het is ook fijn om de positieve reacties van mensen om je heen te ontvangen hoe ik gegroeid ben qua emoties. Helaas is mijn relatie nog steeds uit maar ik heb hem vergeven en ik heb er vrede mee. Ik ben blij dat ik lieve familie, vrienden en collega’s om me heen heb die me steunen en waarderen. Elke dag ben ik je weer dankbaar dat je me op weg hebt geholpen naar het uiten van mijn emoties. Ik hoop dat binnenkort je boek uitkomt en dat ik me kan blijven ontwikkelen. Astrid


Hoi Roeland,

Hoe is het daar in Meppel? Ik stuur je even een mailtje om te vertellen hoe het nu met me is. Gewoon om te laten weten dat het nog steeds super gaat! Ik denk nog vaak terug aan de vreselijke tijd die ik gehad heb en ben je zo ontzettend dankbaar. Dankbaar omdat je me hebt kunnen helpen, dankbaar omdat ik mijn leven weer terug heb. Omdat het zo goed gaat sta ik daar (gelukkig) niet altijd meer bij stil maar ik besef maar al te goed dat de sessies bij jou mijn redding zijn geweest. Zo voelt het tenminste wel.

Dat wilde ik even vertellen omdat dat het minste is wat ik kan doen. Bedankt! Groeten M.


Hoi Roeland, Zoals afgesproken zou ik je nog even mijn ervaringsverhaal mailen. Dat wil ik ook graag doen want het gaat eigenlijk nog steeds erg goed met me. Hopelijk is het niet te lang. Wil je het me even laten weten als het berichtje geplaatst is? Hier komt ie: Voor zover ik me kan herinneren ben ik altijd al wel een “paniekerig” persoon geweest. Ik was vooral altijd een beetje een hypochonder. Bang voor ziekten dus. Dat waren eigenlijk altijd vluchtige gedachten die in mijn dagelijkse ritme weer op de achtergrond verdwenen. Tot ik wel iets kreeg. Ik werd geconfronteerd met iets wat ik best wel heftig vond. Achteraf viel dat allemaal wel mee maar toentertijd raakte ik behoorlijk in paniek. Ik had voor die tijd al behoorlijk wat stress gehad en het leek alsof er een knopje in mijn hoofd was omgegaan. De eerste 4 maanden sliep ik amper door malende gedachten. Ik werd steeds vermoeider en viel kilo’s af. Ik kreeg binnen een paar maanden tijd 2 soorten antidepressiva voorgeschreven die me weer hielpen te slapen maar meer ook niet. Ik voelde me vreselijk depressief, had continu een zenuwachtig gevoel en wilde eigenlijk niet meer. Verder was mijn zelfvertrouwen totaal verdwenen. Maar de rest van mijn leven zo doorgaan was ook geen optie. Van het idee dat ik me de rest van mijn leven zo zou voelen kon ik alweer compleet in paniek raken. Ik was ook heel erg prikkelbaar, futloos en had nergens energie voor. Ik ging naar psychiaters, mediums, las boeken over psychologische aspecten. Sommige dingen hielpen heel even, anderen helemaal niet. Het kostte me alleen handen vol met geld. Jaren geleden las ik op internet al eens iets over de helende reis. Echter, in die fase van mijn leven was het blijkbaar nog niet zo hard nodig.

Tijdens mijn zoektocht, waarin ik alsmaar wanhopiger werd, kwam ik de helende reis echter WEER tegen. Op deze manier kwam ik in aanraking met Roeland die aangaf mij te kunnen helpen. Daar stond ik heel erg sceptisch tegenover maar toch was ik nieuwsgierig. Het kostte ook weer veel geld. Anderzijds is gezondheid onbetaalbaar. Ik breidde mijn verzekering uit waardoor ik de consulten vergoed zou krijgen en sprak met Roeland af in 3 maanden tijd 3 sessies te doen. Na de eerste keer merkte ik eigenlijk niet echt iets. Ik begon alweer te twijfelen en raakte weer lichtelijk in paniek. Want wat moest ik doen als dit niets zou opleveren?

Maar na de 2e keer gebeurde er iets. Tijdens de sessie kwamen opgekropte frustaties en woede naar boven en kon ik dingen “opruimen”. Er was iets doorbroken. Ik merkte het ook eigenlijk niet meteen na de sessie. Ik merkte wel dat ik vrolijker was en meer zin in dingen had. De eerste paar dagen was het onwennig. Onwennig omdat ik me eindelijk weer een beetje goed voelde, maar ook bang was terug te vallen. Hierna ging het alleen maar beter en beter met me. Ik kon weer genieten. Ik sliep weer lekker (zonder nachtmerries) en kreeg weer zelfvertrouwen. En nu voel ik me nog steeds vreselijk goed. Ik kan me voorstellen dat u nu misschien denkt. Weer zo’n prachtig succesverhaal waarvan er tig op internet staan. Dat dacht ik namelijk ook vaak genoeg. Er wordt zo vaak misbruik gemaakt van de wanhoop waarin mensen leven. Ik kan u ook geen garanties geven dat de helende reis u helpt. Ik wil alleen wel aangeven dat ik het wonderlijk vindt dat al die andere dingen mij niet hielpen en dit wel. Daar wil ik u graag in mee laten delen. Het is zo heerlijk om weer te genieten van het leven!

M.


Hoi Roeland,

Even een berichtje hoe het verder met mij gaat. Ik denk dat je dat wel wilt weten. Ik ben een paar weken geleden weer naar dokter geweest om mijn bloeddruk te laten controleren. Ik wist eigenlijk (weer) niet wat ik hoorde. Mijn bloeddruk is nu gedaald tot 120/62. Zo was het ook altijd voor deze hele geschiedenis. Ik heb ook het gevoel dat ik echt weer helemaal mijzelf ben. Ik voel me prima, heb het steeds drukker in mijn praktijk en alles loopt helemaal op rolletjes. Ik ben lekker bezig met van alles en nog wat, verveel me nooit en ben in het reine met mezelf en iedereen die ik ken. Geweldig! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles! Hele fijne feestdagen gewenst en een goede jaarwisseling.

groeten van Corrie.


Hallo Roeland,

Na één sessie van jou gaat het vanavond al een stuk beter met mijn arm, dan alle fysiotherapie bij elkaar. Zo zie je maar weer. Alvast hartelijk bedankt.

Groetjes, Grietje Veen


Hallo Roeland, Nu dan een mailtje over de latere reacties op mijn reis. Na de reis, die ik maakte vanwege mijn hoge bloeddruk, was ik totaal van de kaart. Ik ben denk ik op mijn automatische piloot naar huis gereden want ik weet er niet veel meer van. Toen ik thuis kwam wilde ik er eerst ook niet over praten terwijl ik anders altijd honderduit klets over mijn belevenissen. Iets was dus totaal anders. Ik had erg veel last van mijn ogen, de rest van de dag en avond.

’s Nachts heb ik geslapen als een blok. Toen ik s’ochtends wakker werd voelde ik mij een heel ander mens. Mijn ogen waren weer normaal. Ik voelde me heel goed uitgerust. Ik moest die ochtend voor controle naar de huisarts om de bloeddruk te laten controleren. Die was iets gezakt. Nog niet genoeg, maar toch. De weken erna merkte ik langzamerhand dat ikzelf totaal anders reageerde op heel veel verschillende dingen. Waar ik me voorheen behoorlijk over kon opwinden bekeek ik nu met een andere houding. Binnen in mijzelf voelt het nu veel rustiger en vertrouwder. Ik ben rust en voel rust. Ook voel ik veel meer liefde voor mijzelf en vanuit die liefde en rust ook voor mijn omgeving. Ook wat betreft mijn ouders die toch wel een heel belangrijk aandeel in het geheel hadden, ben ik veranderd. Ik kan inderdaad met meer liefde naar ze kijken en met ze omgaan. Zelfs mijn vader begint nu over een therapie voor hemzelf te praten, wat eerder ondenkbaar was. Hij moet trouwens nog wel een drempeltje over denk ik, maar de gedachte is er en daar gaat het om. Al met al vond ik, de weken vlak daarna, de helende reis zeer de moeite waard en heb ik er alleen maar positieve gedachten over. Ook over de manier waarop jij mij hebt begeleid in het hele proces.

Mijn intuïtie, dat ik naar jou toe moest, heeft me goed de weg gewezen. Nu, ruim 6 weken later, moest ik weer voor controle naar de dokter. En ik kan je vertellen dat mijn bloeddruk gedaald is tot een normaal peil. Ik ben nu dan ook meer dan enthousiast. Ik vertrouw erop dat het vanaf nu ook prima met mij blijft gaan, zo niet dan kom ik nog een keer voor een reis. Nogmaals wil ik je bedanken voor alles wat we samen hebben bereikt.

Groeten van Corrie


De Helende Reis

Sinds anderhalf jaar heeft de Helende Reis mijn hart gewonnen. Waarom? Al sinds ik me heugen kan heb ik een streven gehad om het beste uit mezelf te halen. Ik streefde naar geluk, wilde al mijn capaciteiten optimaal benutten. Het ontbrak me echter aan handvatten om hier gebruik van te maken. Gevolg was dat ik me ontwikkelde als een persoon met vele angsten, zelfwaardering ontbrak en ik raakte in een isolement. Op dat moment uitte zich dat in een eetstoornis. Het was duidelijk dat ik me op een dood spoor bevond en er een drastische verandering nodig was. Ik besloot voor een nieuw leven te gaan en onderging verschillende therapieën wat wel wat vooruitgang gaf, echter niet zoals gehoopt.

Totdat ik via Roeland Suylen met de Helende Reis in aanraking kwam. Ongelooflijk wat de Helende Reis voor mij kon betekenen!!! Ik kon stap voor stap het verleden achter me laten. Het meest belangrijk was, dat ik eindelijk contact met mijn geblokkeerde emoties durfde te maken, emoties zoals angst, verdriet en woede. Deze emoties waren de oorzaak van mijn isolement. De Reis gaf mij het vertrouwen deze emoties onder ogen te zien, te doorleven, en de beloning was simpelweg geweldig!!!

Om wat voorbeelden te noemen: ik slaap beter, ik voel zoveel meer kracht, mijn weerstand tegen ziekte is verhoogd, daarnaast heb ik opnieuw plezier in het leven gekregen, de levensvreugde kwam terug en vooral ook belangrijk: ik durfde weer te dromen. Einde aan mijn isolement! Sinds lange tijd ben ik op zoek geweest naar ware geneeskracht en geneeskunst!! Ik weet nu dat ieder mens hierover beschikt, en weet dat de Helende Reis een zeer krachtige methode is om hiermee in contact te komen. Ik voel dan ook diep respect en grote bevoorrechting dat ik dit heb mogen ervaren. Bovenal ben ik Roeland Suylen diep dankbaar. Met behulp van zijn ervaring en paranormale gave wist ik precies tot de kern van mijn problematiek te komen. Durft u ook?

C.


Mijn helende reis Ingeborg Horjus

Ieder mens kent keerpunten in z’n leven. Voor mij was dat toen ik binnen anderhalf jaar voor de derde keer diverticulitis kreeg. Dat is een complicatie van een aandoening aan de dikke darm die diverticulose heet. Een operatie begon zich op te dringen. Het leek mij echter geen goed idee. De kans op complicaties en terugkeer van de kwaal waren niet ondenkbaar. Er moest een structurele verandering plaatsvinden. Op dat moment kwam ik in aanraking met ‘de helende reis’. Precies op het juiste moment. Zonder te weten waar ik aan begon, maar met het vertrouwen en een grote motivatie om te helen, ben ik mijn helende reis begonnen. Ik ben nu ongeveer drie maanden en drie sessies verder en het gaat erg goed met me. Er is heel veel veranderd. Te veel om op te noemen eigenlijk. Ik zal een aantal veranderingen noemen: Tot voor kort gebruikte ik dagelijks meerdere soorten medicijnen voor diverse allergieën, ik gebruik nu helemaal geen medicijnen meer en de allergische klachten zijn over. Ik hoestte erg veel en had veel last van benauwdheid, dat is allemaal over.

Ik kan voor het eerst in jaren vrij door mijn neus ademhalen. Een schimmelinfectie in mijn mond, veroorzaakt door antibiotica was binnen een paar dagen genezen. Ik sliep slecht, dat is enorm verbeterd. Ik ben verlost van een eetstoornis waar ik al sinds mijn prille jeugd last van had. Ik heb geen last meer van klachten die met diverticulose te maken hebben. De feitelijke verbeteringen kunnen alleen met een darmonderzoek aangetoond worden, dus in hoeverre dat genezen is, dat weet ik niet. In ieder geval belemmert het mijn leven niet meer. Verder ben ik een stuk rustiger geworden en kan met meer liefde naar mezelf kijken. Mijn zelfvertrouwen groeit en ik ben een stuk prettiger in de omgang. Ik bekijk de wereld door andere filters en de wereld ziet mij anders. Eigenlijk ben ik steeds meer mezelf geworden. Ik ervaar deze reis als een groot avontuur. De mogelijkheid om echt te helen is het grootste geschenk dat er bestaat en het goede nieuws is dat het bereikbaar is voor een ieder die daarvoor kiest.


Een reis maken in een stoel Riet Swanenburg de Veye

Een reis maken in een stoel, één van de meest ontroerende momenten uit mijn leven. De helende reis, waarvan je denkt haar alleen te maken, het alleen te moeten doen. Weer je angst, verdriet, onveiligheid en machteloosheid te moeten voelen. Waarheen ga ik, waar kom ik terecht, hoe kom ik eruit? Kan ik dit allemaal wel aan?

En dan… de aanwezigheid voelen van onvoorwaardelijke Liefde, die Is. Ineens is er grenzeloos vertrouwen en stel ik me open voor alles waar de reis me brengt. Ik ga op weg. Er gebeurt zo veel, ik reis zo ver, ik voel weer diep verdriet, angst, onveiligheid, machteloosheid en ik huil… Ik kom leegte tegen, ik ben leegte… Verbijstering. Ik los op in de leegte, waar blijf ik? Dan mag ik me overgeven aan de leegte, de stilte, de onvoorwaardelijke Liefde en voel dat ik eindelijk ben thuisgekomen. En dat gevoel maakt mij tegelijkertijd duidelijk dat er geen gescheidenheid bestaat, maar dat ik Eén ben met alles.

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.