Overwin Angst, Depressie En Burn Out

                                                                         Leer hoe je ZORGELOOS kunt leven!

Wie is Brandon Bays?

Brandon Bays werd op een ochtend in 1992 wakker en kon het niet langer ontkennen. Haar buik werd steeds dikker. Tijdens het medisch onderzoek werd een kwaadaardige tumor ontdekt in haar uterus, ter grootte van een volleybal. Ze kon het bijna niet geloven. Hoe was dit mogelijk? Ze had haar hele leven gezond geleefd, trainde dagelijks, at vegetarisch en rookte niet. Bovendien had ze al meer dan 20 jaar besteed aan het wereldwijd geven en organiseren van workshops en seminars over cellulaire genezing, zelfgenezing en heling van lichaam en ziel, onder andere als hoofdtrainer van Anthony Robbins

Haar leven draaide om het uitdragen en bevorderen van een gezonde, harmonieuze levensstijl.

Een operatie werd dringend geadviseerd, maar Brandon besloot zichzelf, hoe dan ook, te genezen. Op aandringen van Brandon werd de operatie nog enkele weken uitgesteld. Nu stond ze voor de bijna onmogelijke opgave zichzelf te genezen. Ze ging ervan uit dat ze deze tumor op de één of andere manier, zij het niet bewust, had laten ontstaan en dat het dus ook mogelijk zou moeten zijn deze tumor weer te laten verdwijnen. Hoe, wist ze niet, maar ze was vastbesloten haar zelfonderzoek naar genezing voort te zetten.


Daarmee begon een reis in haar innerlijk, op weg naar heelwording en genezing. En, wonderlijk genoeg, vond ze uiteindelijk een geniale methode die haar buik langzaam maar zeker deed slinken. Tijdens het heronderzoek, zeven weken later, was er van de tumor op de foto’s niets, maar dan ook helemaal niets, meer terug te zien.


Het gezwel bleek geheel verdwenen! 

Je kunt je de verbijstering en het aanvankelijke ongeloof van de artsen in het ziekenhuis wel voorstellen! Dit was een onverklaarbare genezing, een “medisch mirakel”, dat niet of nauwelijks paste in hun wereldbeeld… Drie jaar later had Brandon haar ervaring met hoe ze zichzelf heeft genezen verfijnd en omgezet in een handzame methode.


Life is a Journey! 

Het leven is een reis, van je geboorte tot aan je dood. Brandon's therapeutische interventie is één van de krachtigste en effectiefste tools, om je levensreis zo gezond en gelukkig mogelijk te laten verlopen. Daarom is deze methode is inmiddels wereldwijd bekend onder de naam: The Journey (De Helende Reis). Daarnaast ontwierp Brandon een gedegen opleiding voor Journey Practioners, die gespecialiseerd zijn in het professioneel begeleiden van mensen bij hun genezingsprocessen, met behulp van De Helende Reis. Zelf ben ik 2007 in Engeland gediplomeerd door Brandon.


Sinds 1999 zijn al vele duizenden mensen met deze methode geholpen, om bevrijd te raken van levenslange blokkades, klachten, ziekten en emotionele problemen. Ik voel me nog elke dag dankbaar dat ik prachtige werk mag doen!

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.