arrow_drop_up arrow_drop_down

Praktijk

Hoe zou je het vinden om weer te worden wie je het liefste wilt zijn, dat wil zeggen de authentieke mens die je van nature bent?

Door mijn therapeutische interventie is dat nu mogelijk! In een aantal behandelingen breng ik je terug naar je natuurlijke staat. Je hervindt daardoor je authentieke zijnstoestand. Je gaat worden wie je in wezen bent: oorspronkelijk en echt…


Mijn behandelingen gaan direct naar de kern van je weerstand, blokkade of probleem. Met enthousiasme, empathie en waar nodig met humor breng ik je egostructuur stilletjes aan het wankelen. Dat is soms confronterend, maar altijd oprecht en intens.


Er zijn geen grenzen aan Innerlijke Vrijheid!

Ik heb ontdekt dat er in Innerlijke Vrijheid geen eindpunten bestaan. Het bevrijdingsproces gaat met andere woorden altijd verder. Dat betekent dat er wel degelijk tussenstappen bestaan, maar geen eindstation. Vrijheid Is Onbeperkt!

In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende therapie├źn.

Mijn expertise op verschillende vlakken geeft een extra meerwaarde aan deze therapieën, die elkaar perfect aanvullen. Door mijn paranormale begaafdheid kan ik bovendien snel tot de kern van je klacht of probleem doordringen en de best passende behandelwijze toepassen. Uiteraard in overleg.

Sinds 1992 heb ik een drukbezochte praktijk voor paranormale geneeskunde en klassieke homeopathie. In 2005 heb ik mijn praktijk bovendien uitgebreid met een zeer effectieve therapie: De Helende Reis (The Journey).

Kwalificaties en beroepsverenigingen

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde (NAN) te Hilversum (toentertijd een dagopleiding op Hbo-niveau). Voor alle therapie├źn ben ik bevoegd, gecertificeerd of gediplomeerd. Alle opleidingen zijn tevens erkend door verschillende beroepsverenigingen. Ik ben aangesloten bij de NWP (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst) en de NVJP (Nederlandse Vereniging van Journey Practioners).

Er zijn vergoedingen mogelijk door diverse zorgverzekeraars.

KLANT IS KONING!

Als erkend en gespecialiseerd therapeut met een brede basis, mag je van mij een effectieve, professionele aanpak verwachten. Maar mocht het zo zijn dat ik je niet verder kan helpen, dan krijg je dat al te horen tijdens het eerste consult. Want een goede therapeut wil altijd het beste voor zijn klanten.

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.