Overwin Angst, Depressie En Burn Out

                                                                             Leer hoe je ZORGELOOS kunt leven!

Praktijk

Hoe zou je het vinden om weer de persoon te worden die je het liefste wilt zijn, dat wil zeggen de authentieke mens die je van nature bent?


Door mijn therapeutische interventie is dat nu mogelijk! In een aantal behandelingen breng ik je weer terug naar je natuurlijke staat. Je hervindt daardoor je authentieke zijnstoestand. Je gaat worden wie je in wezen bent: oorspronkelijk en echt…


Mijn behandelingen gaan direct naar de kern van je weerstand, blokkade of probleem. Met enthousiasme, empathie en waar nodig met humor breng ik je egostructuur stilletjes aan het wankelen. Dat is soms confronterend, maar altijd oprecht en intens.


Er zijn geen grenzen aan Innerlijke Vrijheid!

Ik heb ontdekt dat er in Innerlijke Vrijheid geen eindpunten bestaan. Het bevrijdingsproces gaat met andere woorden altijd verder. Dat betekent dat er wel degelijk tussenstappen bestaan, maar geen eindstation. Vrijheid Is Onbeperkt!


KLANT = KONING!

Als erkend en gespecialiseerd therapeut met een brede basis, mag je van mij een effectieve, professionele aanpak verwachten. En mocht het zo zijn dat ik je niet verder kan helpen, dan krijg je dat al te horen tijdens het eerste consult. Want een goede therapeut wil altijd het beste voor zijn klanten. 


Maar goede wijn behoeft geen krans...

In mijn praktijk kun je terecht voor verschillende therapieën.

Mijn expertise op verschillende vlakken geeft een extra meerwaarde aan deze therapieën, die elkaar perfect aanvullen. Door mijn paranormale begaafdheid kan ik bovendien snel tot de kern van je klacht of probleem doordringen en de best passende behandelwijze toepassen. Uiteraard in overleg.

Sinds 1992 heb ik een drukbezochte praktijk voor paranormale geneeskunde en klassieke homeopathie. In 2005 heb ik mijn praktijk bovendien uitgebreid met een zeer effectieve therapie: De Helende Reis (The Journey).

Kwalificaties en beroepsverenigingen

In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde (NAN) te Hilversum (toentertijd een dagopleiding op Hbo-niveau). Voor alle therapieën ben ik bevoegd, gecertificeerd of gediplomeerd. Alle opleidingen zijn tevens erkend door verschillende beroepsverenigingen. Ik ben aangesloten bij de NWP (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst) en de NVJP (Nederlandse Vereniging van Journey Practioners).

Er zijn vergoedingen mogelijk door diverse zorgverzekeraars.

3G-Methode Maakt Wensen Waarheid!

Bovendien coach ik steeds meer mensen met de 3G-methode, die behalve de creatiekracht van je gedachten ook de kracht van je gevoelens en je gedragingen omvat. De 3G-methode is bijzonder effectief, en berust op een jarenlange praktijkervaring. De 3G-methode is tegelijkertijd geschikt als creatiemethode en als therapeutische interventie.


Door het coachen van letterlijk duizenden mensen werd me duidelijk, dat het merendeel van hen helaas nooit hun diepste dromen zal realiseren. Met de innovatieve 3G-methode lukt jou dit wel! Hiermee kun je - natuurlijk binnen je genetische mogelijkheden - op eenvoudige wijze en stap voor stap, je hoogste doelen bereiken. Optimaal en inzichtelijk, zonder ingewikkelde theorieën! Je ontdekt wat je werkelijk wilt en hoe je de weerstanden en belemmeringen op je ontwikkelingsweg kunt oplossen! 


NIEUWSTE BOEK over 3G-methode:

Om wereldwijd zoveel mogelijk mensen te bereiken, heb ik de achtergronden, resultaten en toepassingen van de 3G-methode bijeengebracht in mijn tweede, nieuwste boek ‘MAAK JE DROMEN WAAR’. Dit praktische, heldere en handzame boek kun je gemakkelijk lezen en gebruiken om het geluk in je leven (en natuurlijk vooral in jezelf!) te vergroten. Want je bent niet gelukkig omdat je succesvol bent. Het is andersom: je bent succesvol omdat je gelukkig bent!


Je zult niet alleen ontdekken wat deze bijzondere creatiemethode voor je persoonlijke ontwikkeling inhoudt, maar ook praktijkvoorbeelden en heldere wetenschappelijke bewijzen tegenkomen. De internationale uitgave van ‘MAAK JE DROMEN WAAR’ werd op 14 april 2009 daadwerkelijk gerealiseerd in 5 landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitzerland (‘Mach deine Träume wahr’) en is onder meer te bestellen via Bol.com, Amazon.de en Verlag Via Nova.


DoDo Award en KvK

Het is wellicht interessant dat we voor ons project rondom het boek MAAK JE DROMEN WAAR (Mach Deine Träume Wahr) en de 3G-methode de DoDo Award hebben gewonnen, dat is een prijs ter waarde van €5.000.


DoDo (Digitale Ontwikkeling Drentse Ondernemers) werkt nauw samen met de Kamer van Koophandel, en bevordert de innovatie van MKB-bedrijven met 0-250 werknemers.


De DoDo Award werd op 1 december 2008 uitgereikt in het Hanze Institute of Technology te Assen.

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie: 0522-261 285.