VERLICHTING VOOR VREDE :-)

Verlichting Voor VREDE

In dit artikel wil ik de diepere betekenis van verlichting verhelderen. Want vrijwel iedereen, die zich met spiritualiteit bezig houdt, heeft het over verlichting. Helaas wordt verlichting vaak te eenzijdig en te rationeel benaderd.

Volledige verlichting is echter geen rationeel proces, maar juist een innerlijke bevrijding van je emotionele en mentale ballast met hoofd, hart én ziel. Dat is figuurlijk een verlichting in de zin van lichter, minder zwaar…

Maar wat bedoel  ik eigenlijk met verlichting? Voor mij is verlichting het verlost raken van de pijn uit je verleden.

Er bestaan meerdere vormen van verlichting. Ik noem er drie:

  1. Mentale verlichting. Je ziet dat je NIET bent wie je altijd dacht te zijn, zoals echtgenoot, vader, huisvrouw, broer, zus, therapeut, afdelingshoofd, verpleegkundige, directrice, bankbediende, bijdehand, traag, eigenwijs of intelligent, et cetera. Deze etiketjes beschrijven maar hele kleine facetten van wie je lijkt te zijn. Je ontdekt je onbeperkte innerlijke vrijheid en de grenzeloze energie waaruit je bent opgebouwd.
  2. Emotionele verlichting. Hierbij raak je bevrijd van je emotionele blokkades en verslavingen. Je leeft steeds liefdevoller en vrijer. Je stopt met projecteren, opent je hart in overgave en verdiept je relaties met anderen.
  3. Verlichting van het ZIJN. Je bent blijvend bevrijd van de vooroordelen en belemmeringen uit je verleden. Daardoor leef je onbevangen en ben je voortdurend in het NU. Je bent je ware Zelf, zonder innerlijke verdeeldheid, als Goddelijk deel van het Universum!

WIL JE WETEN WAT DE HELENDE REIS VOOR JE KAN BETEKENEN? Bel dan gerust met 0522-261285 voor een GRATIS telefoongesprek van 20-30 minuten. Dan help ik je graag verder. Tot gauw! Hartelijke groet, Roeland Suylen www.ontdekjekracht.nl info@ontdekjekracht.nl

Rianne
Door

Rianne

op 22 Mar 2017

Dank zij de parels van sessies in jouw praktijk en met jou als Gids/ Begeleider is dit op alle gebieden bewaardheid! Het starte met 'geloven', maar dit mocht transformeren naar Weten. Dus voor iedereen die nog twijfelt: stop nooit met geloven dat het mogelijk is op de diverse gebieden. Geef het de kans die het verdient om je eigen innerlijke licht weer te ontdekken.

Roeland
Door

Roeland

op 22 Mar 2017

Dankjewel Rianne, voor je bemoedigende en 'mooie' woorden. Maar meer nog, en mooier nog, dan alle prachtige parels van poëzie bij elkaar, is de innerlijke bevrijding die ik bij en met jou heb mogen realiseren van onschatbaar belang. Ik voel me dankbaar, blij en bevoorrecht dat ik zulk geweldig werk mag doen:-)

Reactie plaatsen