ROUWEN EN DE KUNST VAN LOSLATEN :-)
20 maart 2017 
in Blog

ROUWEN EN DE KUNST VAN LOSLATEN :-)

Verliezen Is Een Kunst 🙂

Bij rouw en verlies denken de meeste mensen meteen aan het verlies van een dierbare. Maar rouw- en verliesverwerking heeft een veel bredere impact. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van je integriteit, het verlies van zelfvertrouwen, het verlies van je gezondheid, het verlies van je partner door een scheiding of het verlies van je werk, je woning en je geld..

Verlies Van Veiligheid 

Het  gaat hierbij met andere woorden om het verliezen van bestaande zekerheden, dus het verlies van veiligheid en bezit. Mensen hebben moeite met veranderingen, helemaal wanneer het een verlies betreft. Het ego wil je verleden koste wat kost vasthouden. Zelfs als dat een pijnlijk verleden is…

Mijn spirituele missie is drieledig:

  1. om je te leren, hoe je de pijn van je verleden kunt loslaten.
  2. om je te helpen verlossen van je weerstanden, blokkades en blinde vlekken.
  3. om je bewustzijn naar een toestand van blijvende bevrijding te transformeren:-)

Voor mij bestaat er niets mooiers dan het effectief begeleiden bij het verwerken van een verlies. Het woord effectief is cursief weergegeven, omdat ik het heel essentieel vindt om mensen ook daadwerkelijk verder te helpen.

Dat betekent de ene keer vooral voelen en alles wat je in de weg zit meteen uiten en een andere keer eerst praten, daarna voelen en uiten, en pas daarna loslaten wat je hebt gedacht, gezegd, gevoeld en geuit.

WIL JE MEER WETEN OF GEWOON EENS VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN MET DEZE BIJZONDERE WERKWIJZE? Bel dan gerust met 0522-261 285 voor het inplannen van een GRATIS en hoogst persoonlijk telefoongesprek van 20-30 minuten met mij… Tot gauw! 

Reactie plaatsen