Page content

NA EEN VERLIES LUKT HET SOMS NIET OM TE LACHEN…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verlies van iemand waar je van houdt, doet pijn.

Of je die persoon nu bent kwijtgeraakt door ziekte, dood of door een plotselinge verdwijning: het doet in alle gevallen pijn. En hoe meer je van diegene hebt gehouden, hoe groter de pijn. Het kan zelfs zó veel pijn doen, dat je niet meer wilt leven. Je wilt eigenlijk dood, omdat je het verlies niet aankunt. Je hele leven draaide zozeer om de verloren persoon, dat je daar niet meer zonder denkt te kunnen. In jouw beleving kun je die persoon immers niet meer missen.

Dat denk je, maar ís dat ook zo? Zou iemand waarvan je houdt en die van jou houdt, werkelijk willen dat je levensmoe bent en eruit stapt? Nee, integendeel. Het is precies andersom: zo iemand wil alleen maar dat jij GELUKKIG bent met jezelf en met je leven.

VERWERKEN DUURT GEMIDDELD 5 JAAR

Uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat 85% van de mensen die hun partner hebben verloren, pas 5 jaar later weer een gemiddeld geluksniveau heeft bereikt. In eenvoudig Nederlands wil dit zeggen dat 85% van deze mensen 5 jaar nodig heeft om de pijn van het verlies te kunnen verwerken…

Gelukkig zijn er effectieve manieren om je verdriet sneller en beter te verwerken! Mijn therapeutische trajecten kunnen je helpen om blijvend bevrijd te raken van je pijn.

WIL JE JE VERLIES VOLLEDIG VERWERKEN?

Geef je dan NU op voor het GRATIS telefoongesprek van 20-30 minuten, ter waarde van 60 euro. Bel hiervoor met 0522-26 12 85 of mail naar info@ontdekjekracht.nl met je adresgegevens en vermeld daarbij in elk geval je telefoonnummer. Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk. Tot gauw!  

 

Comment Section

0 reacties op “NA EEN VERLIES LUKT HET SOMS NIET OM TE LACHEN…

Plaats een reactie


*