SEKSUEEL MISBRUIK

PARTNERS IN BEELD – Een Boek Van Ivonne Meeuwsen

In dit E-zine wil ik het met je hebben over het nieuwste boek van Ivonne Meeuwsen: Partners in beeld (2016, ISBN 978 90 822916 50). Het boek gaat over seksueel misbruik.

In dit boek worden ook de meestal onbekende, onuitgesproken of onbespreekbare aspecten van het misbruik behandeld. Je kunt daarbij denken aan overdracht en tegenoverdracht in een liefdesrelatie waarbij één of beide partners met seksueel misbruik te maken hebben gehad.

Wat ik verder erg  goed vind aan dit boek is dat het behalve de overlever van het misbruik ook de partner aan het woord laat. Want als partner van een overlever is de kans reëel dat je eveneens beschadigd wordt door de projectiemechanismen die deze traumatisering met zich mee brengt.

Het boek beschrijft diverse hechting- en coping stijlen. Aan de hand van uitgebreide casuïstiek krijg je als lezer allerlei in de praktijk bewezen manieren aangereikt, om zo goed mogelijk met de gevolgen van het misbruik om te gaan.

WIL JE MEER WETEN OVER SEKSUEEL MISBRUIK EN HOE JE DIT KUNT VERWERKEN? Neem dan contact op met Ivonne Meeuwsen: 06-10151617 of bezoek de website http://helenvanseksueelmisbruik.nl/ivonne-meeuwsen/     

Je kunt  je ook opgeven voor een GRATIS telefoongesprek van 20-30 minuten. Bel hiervoor met 0522-26 12 85 of mail naar met je adresgegevens en vermeld daarbij in elk geval je telefoonnummer. Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk. Tot gauw!    

Reactie plaatsen