DESTRUCTIEF DENKEN
21 maart 2017 
in Blog

DESTRUCTIEF DENKEN "DOODT" GENEZING

Denken Creëert Problemen

We gebruiken onze ratio helaas maar al te vaak verkeerd. We denken vaak negatief over een vervelende gebeurtenis, waaraan we niets meer kunnen veranderen. Soms bedenken we zelfs problemen die er helemaal niet zijn.  

Hoe komt dat eigenlijk?

Denken is een reactie op voorbije kennis, dus een reactie op het verleden. Maar we leven NU en dat is elk moment anders. Teveel nadenken over wat voorbij en verkeerd is, wordt malen en piekeren. Het levert frustratie en teleurstelling op. Hierdoor blijven we hangen in blokkerende ego patronen, en de beperkende gedachten en gevoelens die daarbij horen.

Dit veroorzaakt ziekmakende stress, waardoor we ons steeds ongelukkiger gaan voelen. We komen terecht in een neerwaartse spiraal, die we zelf hebben gecreëerd  :-(

We zijn onbewust bezig, om onze grenzeloze geneeskracht te ondermijnen…

GELUKKIG Kan Het Ook ANDERS!  

Hoe dan? Door jezelf structureel te trainen in het aandachtig voelen van je lichaam. Daarmee bedoel ik dat je je bewuster wordt van je tenen, voeten en de rest van je lijf. Hierdoor creëer je ruimte in het hoofd, waardoor je meer ontspanning ervaart.

Je leert hierdoor beter te relativeren. Je leert je “problemen” en het denken dat die problemen heeft gecreëerd, los te laten. Je blijft dichter bij jezelf en voelt je daardoor al meteen een stuk beter! Ook je immuunsysteem wordt sterker. Je geneeskracht krijgt een boost en mijn therapieën kunnen optimaal aanslaan. Zo ontstaat een Win-Win-situatie en bereiken we het beste resultaat.

MEER WETEN?

Lees voor meer informatie over dit thema mijn boek ‘De Essentie Van Spiritualiteit’ (Uitgeverij Akasha), met name Hoofdstuk 5 over de Bestemming van de mens (bladzijde 138 t/m 170).

HEB JE LAST VAN DESTRUCTIEF DENKEN EN WIL JE DAARVAN AF? Geef je dan NU op voor het GRATIS telefoongesprek van 20-30 minuten. Bel hiervoor met 0522-26 12 85 of mail naar info@ontdekjekracht.nl met je adresgegevens en vermeld daarbij in elk geval je telefoonnummer. Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk. Tot gauw!

 

Reactie plaatsen